kanovaren veluwe
Kanoverhuur op Molecaten Outdoor Drenthe in Wezuperbrug Molecaten.
van 10.00 17.00 uur. Kano op Molecaten Outdoor Drenthe reserveren? Reserveren is noodzakelijk in verband met begeleiding vanuit Molecaten Outdoor Drenthe. Reserveer uw dagje uit, kinderfeestje of schoolreis door ons te bellen of een e-mail te sturen. Kanovaren met een groep, klas of tijdens een kinderfeestje?
venlo hifi
Verhuur Park Hoge Veluwe.
Meer ruimte voor uw bagage, hond of kinderen met de blauwe bakfiets met slot. Met een GPS kunt u het Park ontdekken aan de hand van de uitgezette routes. Ontdek het Park Plan uw bezoek Agenda Over het Park Webshop.
pret hypothecaire ing
Zeilschool en Bootverhuur De Randmeren.
lees meer over onze zeilboten. Huur je Topcat K2 of K3 direct online v.a. Beschikbaarheid en reserveren. lees meer over onze Catamarans. Kano, Laser, windsurfset en meer bekijk ons aanbod. Bekijk hier al onze andere opties. Lees alles over overige verhuur.
VPN
Het beste kajakken kanoën in Gelderland TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Paleis Het Loo. Hotels in de buurt van Apenheul. Hotels in de buurt van De Hoge Veluwe National Park. Hotels in de buurt van Airborne Museum Hartenstein. Hotels in de buurt van Dolfinarium. Hotels in de buurt van Park Sonsbeek.
lening
Kampeervlot Een unieke beleving!
Aankomst is mogelijk tussen 1300-1700: uur. Info en reserveren. Midden in natuur en recreatiegebied de Hollandse IJssel. Vanaf je vlot kano je in een uurtje naar het historische stadje IJsselstein. Trek er op uit met mooie fiets en wandelroutes in de Lopikerwaard en nabijgelegen bossen.
camera
Fietsen en Kano varen op Rhederlaag Veluwe Actief Oversteegen.
Fietsen en kanovaren over de Rhederlaagse meren. Ontdek de prachtige natuur van de IJsselvallei bij de Rhederlaag en Veluwezoom en geniet samen van een ontspannen fietstocht. We hebben verschillende huurfietsen: comfortabele versnellingsfietsen, moderne elektrische fietsen en kinder mountainbikes. Er zijn ook kinderzitjes voor achterop de fiets vanaf circa 2 jaar. De route leidt je naar de Kanoverhuur van De Veerstal aan de Rhederlaagse merenwaar je met zn tweeën of drieën een kano kunt pakken voor een mooi vaartje over de Rhederlaagse meren. 1275, per persoon, minimaal 2 personen. Meerprijs per ebike of mountainbike 10, p.p. Vanaf 2 personen. Fiets en kanohuur. Je mag de fiets de hele dag gebruiken, dus maak er een mooie fietstocht van! Tegen meerprijs huur je een mountainbike of een ebike. Combineer het met een wandeling met GPS en je dagje uit is compleet. Delen: Onze arrangementen VIEW ALL. VeluweScooter rijden vanaf Veluwetransferium Posbank. Fietstocht met picknicklunch vanuit Eerbeek. Familie Toernooi Eerbeek. Klootschieten in Eerbeek. Met MTB-gids over de Veluwe vanuit Eerbeek.
Kanotocht over de Grift Gelderseroutes.nl.
We wandelen richting Wageningse berg waar je ook langs een wijngaard komt. Op het informatiebord kun je meer lezen over deze wijngaard. Kastelen, landhuizen en landgoederen. De Veluwe kent vele kastelen, landhuizen en landgoederen, zo ook in de Zuid-Veluwe in de omgeving van Bennekom, Ede en Lunteren.
vadesto.
Klompen-Safari op de Veluwe. Mini-Expeditie op de Veluwe. Reuze Klimwand Arrangement. Stadswandeling Hattem met Gids. Survival-Marathon op de Veluwe. Walk en Talk Expeditie. Vaar met een 2-3persoons Canadese kano of een 2-persoons Kajak de prachtige kanoroute aan de rand van het Veluwe-massief.
De veluwerally, een kano prestatie tocht op de IJssel, kajak, kayak, toerkano, zeekano, canadees, canadezen, tweepersoonskano, peddels, spatzeilen, watersport, recreatie, veluwe, rally, kanotocht, kan
De VELUWE RALLY is een van de grootste kano-evenementen in Nederland. De tocht wordt georganiseerd door de Stichting Kanoactiviteiten, commissie de Veluwerally. De stichting is ingeschreven in de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 852861527. Deze prestatietocht is bedoeld voor iedere ervaren kanovaarder.

Contacteer ons

picknicktafel verhuur picknick tafel huren outdoor activiteiten biddinghuizen kanovaren veluwe kinderfeestje biddinghuizen challenge club de paintball slaaptent huren oude gebruikte nishut romneyloods nissenhut boogloods vlot bouwen materialen outdoor evenementen nederland zelf vlot bouwen vlot bouwen kinderfeestje