grote slaaptent huren
Mee neem tenten www.kampeertentverhuur.com.
Het huren van deze tenten is stukken goedkoper dan u een tent op een camping huurt. 6 Persoons tent. 5 Persoons tent. 4 Persoons tent. De Obelink familia 4 is een 4 persoons familietent. Voor gezinnen met één of twee kinderen is dit een uitstekende tent om mee op vakantie te gaan. De tent is uitgerust met een inritsbaar kuipgrondzeil en een aanritsbare luifel. De Obelink familia 4, bestaat uit twee slaapcabines twee 2 persoonscabines, daarnaast heeft hij nog een grote leefruimte.
grote tent
De Kampeerder www.kampeertentverhuur.com.
Voor het huren van een tent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren kwalitatieve kampeertenten aan iedereen die bij ons een tent wil huren. In ons assortiment verhuren we kampeertenten, groepstenten en partijtenten. Deze tenten zijn van zeer goede kwalteit, en worden op tijd vervangen door nieuwe tenten.
grote tent
Tent 8 personen Tenten 2dehands.be.
23 januari 2018 1527: Bezorgt in heel België. eurotrail bel air 52: zeer grote en handige familietent. Zeer grote familietent, we hebben er 2 seizoenen lees 2x 14dagen veel plezier aan gehad maar gaan nu voor de vouwwagen. de nieuwprijs van de.
leemans
De goedkoopste kampeertenten en slaaptenten verhuur!
Kampeertent XL comfort. Zoek je een kampeertent / slaaptent om te huren? Stop maar verder met zoeken want hier ontdek je het pareltje van de zalm in ons verhuurgamma! Maak kennis met onze grootste slaaptenten / kampeertenten XL deluxe. Deze tenten evenaren in ruimte de gekende patrouilletenten, seniortenten en muurtenten van het leger maar zijn veel makkelijker te vervoeren en bieden een veel comfortabelere uitstraling.
WC verstopt
Tenten meer dan 6 Marktplaats.nl.
Te Velde Tenten-Kamperen. VERHUUR Legertenten en Veldbedden huren. Verhuur van engelse legertenten te gebruiken als slaaptent met veldbedden: levering in heel nederland formaten: 5 x 5 meter 6000, 5 x 10 meter 9500, 5 x 15 meter 14500, te huur met grondzeil of houten vloer als ondergrond. 10-30 Slaapplaatsen per tent. Verhuur van grote aantallen.
vakantiewoning nieuwpoort
Een grote tent huren?
Home Feesttenten Grote Tenten Een grote tent huren? Aafest heeft het voor u. Aluminium constructie van 6 tot 16 m die professioneel geplaatst worden door ons. Zo kunnen u en uw gasten zich volledig focussen op het feest, bedrijfsevenement of elke andere mogelijke gelegenheid.
Tent 10 personen Tenten 2dehands.be.
We hebben 2 tenten die identiek zijn. U kan per tent huren of 2 tenten huren dan is de p. 24 augustus 2018 0822: Wommelgem. kampeertent Quecha T 4.1. tent voor 4 personen met twee ruimtes: afgesloten slaapgedeelte met grondzeil en leefgedeelte met raampje en grote luifel.
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Je kan ook kiezen voor de unieke after-party service waarbij wij alles in de gehuurde tent opruimen. Tentz is een professionele feestpartner, met een persoonlijke aanpak, die stipt en betrouwbaar werkt en alles tot in de puntjes verzorgt. Kortom, een tent huren doe je bij Tentz en u kan genieten van uw feest op maat, een feest zonder zorgen.

Contacteer ons

een vlot bouwen nishut gebruikt flexa nishut vlot bouwen materiaal grote slaaptent huren outdoor activiteiten overnachten biddinghuizen biddinghuizen overnachten hotel biddinghuizen