survivallen in noord holland
Outdoor survival expeditie West-Friesland Westfriese Uitjes, voor het leukste uitje in Noord-Holland!
The Big Fina: vertrek vanuit je tent, maak snel vuur, brand het touw door en schiet met de katapult een kokosnoot in het juiste vak! Halverwege deze activiteiten is er een korte pauze met een verkoelend drankje en versnapering, waarna we verdergaan met deel 2.
lekkerkerk restaurant
Survival Kinderfeestje Friesland Copini Buitensport.
We helpen je graag verder. Over Copini Buitensport. Copini Buitensport is jouw organisator voor avontuurlijke groepsarrangementen in Noord Nederland. Met veel passie organiseren we avontuur, teambuilding en geniet momenten voor groepen van 2-1000 personen op de meest unieke outdoor locaties.
goochelaar
Alle Survivalkamp organisaties op één site. Wees er ook bij in 2019!
Het outdoorkamp is een kamp waarbij je leert vuur maken, op bivak gaan, survivallen, knopen en één dan staat volledig in het teken van Expeditie Robinson! Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten zoals kanoën, klimmen, blaaspijpschieten, vlotbouwen en nog veel meer.
piercing
Een weekend survival, fietsen, zeilen, mountainbiken, kamperen, raften, koken in de wildernis, indoor skiën en bergbeklimmen.
Skiën in Landgraaf. U kunt het hele jaar door skiën en snowboarden in Limburg. In Landgraaf is een skicentrum met een aantal skipistes waar zelfs in de zomer echte sneeuw ligt. Er is een hotel bij de skipistes in Landgraaf.
Consulting
Poldersport Poldersport de de Kwakel Kwakel Outdoor Outdoor activiteiten activiteiten voor voor iedereen. iedereen.
Niet een voor de hand liggende locatie voor sportieve evenementen. Poldersport De Kwakel doet al 24 jaar aan adventure in de polder. Poldersport moet je zien, voelen en ruiken, na een dagje polderen weet je pas wat het poldergevoel is.
condensdroger
Survivallen: ik ga op avontuur en ik neem mee. Reishonger.nl.
avontuur, avontuurlijk, backpacken, budget, kamperen, natuur, reisadvies, reishonger, reistips, reizen, Survivallen, wandelen, wanderlust. Je trekt erop uit, hup de wildernis in. Maar wat moet je eigenlijk allemaal meenemen? Hoe vaker je op avontuur gaat, des te meer overbodige spullen je weg zult laten uit die grote backpack.
sunwarrior proteine
Activiteiten PWN. puurwaterennatuur.
Meer over hardheid van ons drinkwater. Activiteiten en excursies. Home / Natuur / Activiteiten. Kabouters Pim en Pientje. TuinStruinen in de Hoeptuin. De tocht van de duinmagier. Ruitersafari door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Manege de Baarshoeve. Een handje helpen in het duin.
kinderfeestje noord holland
Onetone Front Page Survival Adventure School.
Het S" A S Teambuilding Event" wordt in dagdelen gegeven, het is mogelijk om het teambuilding event af te sluiten met een BBQ in het bos. Een geheel verzorgt event voorafgaand en afgesloten met een overnachting in een 4-sterren hotel behoort ook tot de mogelijkheden.
jurk
Survival kinderfeestje, nabij Alkmaar, Zaandam en Haarlem.
Middenin de Noord-Hollandse weilanden dagen we jou en jouw vrienden uit met een superspannende tocht. Ben jij niet bang voor wat modder? Zet dan nu dit survival kinderfeestje in jouw agenda. Te boeken vanaf 1 april 2018. Neem contact op.
CPC

Contacteer ons

teamwork goedkoop overnachten biddinghuizen dagje survivallen nederland biddinghuizen schaatsen survivallen brabant survivallen zuid holland dagje survivallen survivallen noord holland survivallen in noord holland