outdoor evenementen
outdoor
outdoor
Experience island De outdoor locatie van de Benelux. Uw zakelijk evenement op maat!
Naast onze locatie als blikvanger hebben wij ook de kennis en ervaring in huis om al uw wensen omtrent uw zakelijke evenement te vervullen. Bekijk ons brede aanbod in activiteiten zodat u ziet wat er allemaal mogelijk is op onze prachtige outdoor locatie! Graag creëren we in samenspraak met u, uw zakelijk evenement op maat. Onze persoonlijke aandacht en zorg. Een evenement bij Experience Island is hierdoor altijd van meerwaarde. Onze aandacht is gericht op de totaliteit van uw zakelijk evenement! Tijdens uw evenement kunnen we u garanderen dat een van de twee horeca locaties met uitzicht over het water volledig tot uw beschikking staat! Juiste service en goede begeleiding! Ons gehele team is erop gericht om uw evenement tot een succes te maken. Met vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionele begeleiding! ELK BEDRIJFSEVENEMENT OP MAAT! Bij onze mogelijkheden kunt u ons complete aanbod voor zakelijke evenementen vinden.
organisatie evenementen
Teambuilding groepsuitjes Fitt-Outdoor.
We hadden wel de hele middag door willen gaan. Al ruim 17 jaar is Fitt-Outdoor gespecialiseerd in het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen voor particulieren, bedrijven én scholen. Met onze activiteiten nemen we je graag de volledige zorg uit handen, ongeacht de groepsgrootte en het budget. Met als doel: het realiseren van een optimale onvergetelijke beleving voor iedereen. Als écht Brabants buitensportbedrijf vinden de activiteiten standaard plaats bij de IJzeren Man in Vught, centraal gelegen in Noord-Brabant. Maar behalve bij de IJzeren Man zijn wij ook regelmatig te vinden in de Loonse en Drunense Duinen en andere locaties door heel Nederland.
evenementen verhuur
SOS Events; de beste in outdoor bedrijfsuitjes!
Uniek in Nederland! Ook leuk als combi met andere vervoersmiddelen! Ontdek de Veluwe op een originele manier. Bij het bedrijfsuitje BIG Stuff komen stille dromen van vele collega's' uit! Je krijgt namelijk de kans om eindelijk eens zelf achter de stuurknuppel van zo'n' grote graafmachine of shovel te kruipen. Uniek en onvergetelijk! Een bedrijfsuitje op hoog niveau! Allereerst word je meegenomen achterin de legertruck van Luitenant Pluis. Iedereen stapt uit en ziet de helikopter al staan, de glimlachen direct tevoorschijn! Na de vlucht ben je overgeleverd aan alleen je teamgenoten. Interactieve iPad game. Speel een interactieve game met iPads in de bossen van de Veluwe, de hanzestad Harderwijk of gewoon bij je bedrijf op locatie. Er zijn verschillende games en locaties mogelijk, een leuk bedrijfsuitje op maat dus! Spelshows bekend van TV! Een programma in de avonduren? Spelshows zijn populair! Je hebt gegarandeerd een avond vol humor en hilarische momenten tijdens I love Holland of Jongens tegen de Meisjes. Een bedrijfsfeestje om niet te vergeten! Het programma Fly Drive van SOS Events is méér dan een Mini Classic Tour met een rondvlucht in een Cessna.
eindhoven evenementen
Paal 50 Vlieland Outdoor en Evenementen.
Evenement op maat. 06 51 69 31 85. Outdoor Evenementen op avontuurlijk Vlieland. Bekijk ons aanbod. De leukste outdoor teambuildingactiviteiten. Evenement op maat. Uw groep of bedrijfsuitje van A tot Z georganiseerd. Eendaags of meerdaagse arrangementen. Hét outdoor en evenementenbureau op Vlieland.
checklist evenement organiseren
Het grootste hippische outdoor evenement in september in Breda! Stappen Shoppen Breda.
Het grootste hippische outdoor evenement in september in Breda! Geplaatst op 16 augustus 2017. De grootste hippische outdoor evenementen van ons land. Er zijn jaarlijks zo'n' 50.000 bezoekers die de hippische hoogtepunten, zoals NKs eventing en mennen, WK aangepast sporten mennen en het EK vierspannen bijwonen.
Outdoor, teambuilding, buitensport bedrijfsuitje in Friesland.
Welkom bij Outdoor buro! De leukste activiteiten in Friesland en Groningen. Outdoor buro organiseert evenementen en activiteiten, waarbij beleving de boventoon voert. Door heel Friesland, Groningen en zelfs daarbuiten kunnen jullie genieten van de verschillende belevenissen. Samen met jullie vrienden, collega's, familie of klasgenoten een geweldig uitje beleven?
Veiligheidsmaterialen voor indoor en outdoor evenementen.
Voor organisatoren van indoor en outdoor evenementen leveren we een aantal producten voor het bevorderen van de informatievoorziening en het geleiden van het publiek, uiteenlopend van een tijdelijke verkeersdrempel voor een open lucht festival tot luxe Tensabarrier afzetpalen voor exposities.
Bedrijfsuitje Outdoor Sport en Actie Leiden.
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland. Citygames Beachgames Indoor Spel en Ontspanning Outdoor Spel en Ontspanning. Fun op Wielen Outdoor Lucht Outdoor Water Indoor Sport en Actie Outdoor Sport en Actie.
Home VenturiX Outdoor.
VenturiX Outdoor; al ruim 20 jaar kenner van èchte outdoor activiteiten. Sinds 1994 organiseren wij outdoor activiteiten voor uw teambuilding of bedrijfsuitje, familie uitje of voor een leuke schoolreis of werkweek. Hiervoor beschikken wij over zo'n' 25 ha eigen locaties in de Ardennen, vlak onder Luik.

Contacteer ons

schaatsen biddinghuizen slaaptent riviera beach biddinghuizen inklapbare picknicktafel picknicktafel inklapbaar picknicktafel steigerhout picknicktafel rond picknicktafel wit picknicktafel te huur