vlot bouwen met tonnen
RHM Buitensport Vlotbouwen va. 13 personen.
Prijs 1500, p.p. Met behulp van houten palen, tonnen en enkele stukjes touw bouwt u uw eigen vlot. Samenwerking en touwknopen zorgen ervoor dat u een drijfbaar vlot construeert. Nadat het vlot gereed is gaat u uiteraard te water op onze vijver.
dymo labelwriter vulling
Vlotbouwen met balken, tonnen en touw Outdoor Valley.
Zijn jullie klaar met bouwen? Dan is het tijd om het vlot te water te laten! Vergeet je peddels niet en vaar door het Hoge Bergse bos. Het is mogelijk om extra spelelementen toe te voegen of te combineren met andere activiteiten voor nog meer competitie en plezier.
Sea
Vlot bouwen M2E Outdoor.
Wat palen, 4 tonnen en wat touw. Deze materialen krijgt u aangereikt. Daarna gaat u met uw groepje aan de slag om een stevig vlot te bouwen, en vervolgens natuurlijk zelf uit te proberen op b.v. de Aa of op de kleine vijver op scoutcentrum Achter de berg een eigen locatie is natuurlijk ook mogelijk.
verkeersregelaars
Just Outdoor.
marketing
Vinkeveen Haven: Vlotten bouwen.
We beginnen ontspannen met koffie/thee en iets lekkers. Nadat vervolgens de teams zijn samengesteld groepjes van ca. 6 personen brandt de strijd los en is het ieder team voor zich. Zes tonnen, acht palen en diverse lengtes touw. Wie bouwt het beste vlot, waar op het water zal blijken of de bouwtechnieken daadwerkelijk zo goed waren. Het komt hierin echt aan op samenwerking. Wat is de ideale constructie? Wie kan goede knopen leggen? Hoe blijft iedereen droog? Alle teams starten telkens tegelijk aan de drie onderdelen; Bouwen, Varen en Demonteren.
auto occasions
Vlot bouwen Zeer goedkope plastic en metalen vaten in alle afmetingen.
Dit 200 liter metalen vat kan voor slechts 1395, bij u thuisbezorgd worden met de post. Deze metalen vaten gaat u nergens anders goedkoper vinden. 200 LITER VATEN / TONNEN. 200 LITER VATEN, ZEER GESCHIKT VOOR HET BOUWEN VAN EEN VLOT.
MADD
Lingevaart watersport activiteit vlot bouwen en varen over de Linge.
De losse materialen die je bij deze wateractiviteit krijgt zijn: balken, touwen en tonnen. Tot slot peddels en zwemvesten om te gaan varen. Het reserveren van vlot bouwen kan vanaf 4 personen en vervolgens in te vullen bij de opmerkingen bij het reserveringsformulier. Bovendien kan het heel leuk gecombineerd worden met een van onze arrangementen!
zakken
VLOTVAREN.
Bouw samen met je team zo snel mogelijk een stevig vlot waarmee je ook nog een stuk kunt varen. Van slechts een aantal tonnen, palen en een beetje touw zal met behulp van je team een rivierwaardig vlot worden geconstrueerd.
facings tanden kosten
Met zijn allen een vlot bouwen Frieslandevents.
Met zijn allen een vlot bouwen. vanaf/per persoon 62.00. Met zijn allen een vlot bouwen. View on map. Vlotten bouwen is teambuilding bij uitstek. Een perfect groepsuitje of personeelsuitje dus. Met materialen als palen, touwen en tonnen ga je aan de slag.
vlot bouwen kinderfeestje

Contacteer ons

nishut kopen nishut te koop 2e hands nishut vlot bouwen met tonnen vlot bouwen pallet outdoor evenementen brabant houten vlot bouwen nishut tweedehands vlot bouwen knopen zelf een vlot bouwen